Campings langs de Route du Soleil

Alle overnachtingscampings die maximaal 10 minuten van de afslag van de autoroute du Soleil liggen.

Camping langs de route du Soleil

Onderweg naar je vakantieadres in Zuid-Frankrijk of Spanje? Of ben je alweer op de terug weg naar huis? De kans is groot dat je gebruik maakt van de route du Soleil, de snelweg van Parijs via Beaune naar Marseille.

Voor het gemak staan in dit overzicht ook doorreiscampings langs de autoroute A31, vanaf Thionville naar Beaune.

Maar ook vermeld zijn in dit overzicht het aantal kilometers vanaf Utrecht en de afslag van de autoroute naar de doorreiscamping.

Bovendien kun je alle campings langs de route du Soleil bekijken op de kaart. 

Alle overnachtingscampings langs de Route du Soleil op de kaart

Laden..
Grens Luxemburg - Frankrijk
Camping Mirabelle *** in Volstroff

Doorreiscamping tussen Thionville en Metz aan de snelweg A31. De overnachtingscamping ligt 25 kilometer ten noorden van Metz. Camping Mirabelle is geopend van eind april tot begin september. Lees meer

Metz
Doorreiscamping langs de autoroute A31
Nancy - Camping Le Brabois *** in Villers-lès-Nancy

Camping Le Brabois ligt aan de A33 dichtbij de A31 in Nancy. De ideale doorreiscamping voor passanten op weg naar Zwitserland en Zuid-Frankrijk. In het restaurant kun je genieten van een eerlijke maaltijd. Camping Le Brabois is geopend van eind maart tot half oktober. Lees meer

Camping Porte des Vosges *** in Bulgnéville

Camping Porte des Vosges is een overnachtingscampings aan de A31 tussen Nancy en Dijon. De camping is geopend van 30 maart tot 31 oktober. De receptie is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 22:00 uur. Camping Porte des Vosges beschikt over een verwarmd zwembad en een speeltuin, maar ook over een restaurant en een snackbar. Lees meer

Dijon
Camping Le Fil de L'Eau *** in Premeaux Prissey

Camping Le Fil de L’Eau in Premeaux Prissey. Doorreiscamping aan de snelweg A31 tussen Dijon en Beaune. De kleine camping ligt aan een meer met een waterskibaan. De overnachtings-camping ligt slechts 7 kilometer vanaf de A31. Camping Le Fil de L’Eauis geopend van eind april tot begin oktober.

Lees meer

Beaune
Camping Huttopia Meursault *** in Meursault

Camping Huttopia Meursault. Doorreiscamping bij Beaune aan de snelweg A6, de overnachtingscamping ligt 7 kilometer ten Zuiden van Beaune. Camping Huttopia Meursault is geopend van begin april tot begin november.

Lees meer

Camping du Pont de Bourgogne *** in Saint-Marcel

Doorreiscamping du Pont de Bourgogne aan de snelweg A6 bij Chalon-sur-Saône. De overnachtingscamping ligt 7 kilometer vanaf de A6. Camping du Pont de Bourgogne is geopend van begin april tot eind september.

Lees meer

Camping de Tournus *** in Tournus

Camping de Tournus in Tournus. Doorreiscamping langs de snelweg A6, 1,5 kilometer van afslag 27. Camping de Tournus is geopend van half maart tot eind oktober.

Lees meer

Mâcon
Camping La Clé de Saône *** in Crêches sur Saône

Doorreiscamping La Clé de Saône aan de snelweg A6, 10 kilometer ten Zuiden van Mâcon. De overnachtingscamping ligt 8 kilometer vanaf de snelweg A6. 
Camping La Clé de Saône is geopend van half mei tot half september.

Lees meer

Camping du Lac **** in Cormoranche-sur-Saône

Camping du Lac in Cormoranche-sur-Saône. De compacte familiecamping ligt 10 kilometer ten zuiden van Mâcon, maar ook slecht 10 kilometer van de A6, de autoroute de soleil. Camping du Lac is geopend van begin mei tot eind september.

Lees meer

Camping Les Portes Du Beaujolais **** in Anse

Camping Les Portes Du Beaujolais in Anse ligt 3 kilometer van de snelweg A6 en 25 kilometer ten noorden van Lyon. De camping is geopend van begin april tot eind september.

Lees meer

Camping Sites et Paysages Kanopée Village *** in Trévoux

Camping Sites et Paysages Kanopée Village in Trévoux aan de rivier de Saône. De camping ligt 30 kilometer ten noorden van Lyon en 50 kilometer ten zuiden van Mâcon. Bovendien is het vanaf de snelweg A6 slechts 8 minuten rijden naar de camping. De camping is geopend van begin april tot eind september

Lees meer

Camping de Lyon **** in Dardilly
Doorreiscamping-A6-Lyon

De stadscamping van Lyon ligt slechts 10 kilometer van het historische centrum van Lyon.  Bovendien is Camping de Lyon bijzonder geschikt als doorreiscamping aan de snelweg A6. Binnen 4 minuten van de A6 naar de camping.

Camping de Lyon is het gehele jaar geopend

Lees meer

Lyon
Doorreiscamping-A6-Lyon
Camping Domaine de Senaud *** in Albon

Camping Du Domaine De Senaud in Albon. Kleine camping in de Drôme. De kleine camping ligt maar 10 minuten rijden van de snelweg  A7.  De camping beschikt over een zwembad en een bar. Maar over een eigen kapelletje en een wijnproeflokaal. Camping Du Domaine De Senaud is geopend van begin april tot eind september.

Lees meer

Camping Le Rhône *** in Tournon-sur-Rhône

Camping Le Rhône in Tournon-sur-Rhône. Doorreiscamping aan de snelweg A7, 17 km ten noorden van Valence. Voor de camping staat een laadpaal voor elektrische auto’s. De camping is hele jaar geopend

Lees meer

Camping Le Soleil Fruité **** in Châteauneuf-sur-Isère

Doorreiscamping langs de A7 bij Valence. De overnachtingscamping ligt 7 kilometer vanaf de snelweg A7, 10 kilometer ten noorden van Valence. Camping Le Soleil Fruité is geopend van eind april tot half september.

Lees meer

Valence
Camping De La Colline *** in Saint-Paul-Trois-Châteaux

Kleine camping in de Drôme. De kleine camping ligt 10 minuten van de snelweg A7, 30 kilometer ten noorden van Orange. De camping beschikt over een zwembad en een bar-restaurant. Camping De La Colline is het gehele jaar geopend.

Lees meer

Camping la Pinéde en Provence *** in Mondragon

 Doorreiscamping 10 minuten van de snelweg A7 en 10 kilometer ten noorden van Orange. 

Camping la Pinéde en Provence is het gehele jaar geopend.

Lees meer

Camping Suze Luxe Nature **** in Suze-la-Rousse

Kleine camping in de Drôme. De kleine camping ligt slechts 10 minuten rijden van de snelweg A7. De camping beschikt over een zwembad en een spa. Maar ook over een bar en een restaurant. Bovendien kun je er originele accommodaties huren. Het terrein is autoluw en in de winter geopend.

Camping Suze Luxe Nature is geopend van half maart tot half januari.

Lees meer

Avignon
Camping Fontisson *** in Châteauneuf-de-Gadagne

Doorreiscamping langs de A7 vlak bij Avignon. De overnachtingscamping ligt slecht 10 kilometer van de snelweg A7. 

Camping Fontisson is geopend van eind maart tot eind oktober.

Lees meer

Camping municipal La Durance *** in Cavaillon

Gemeentecamping in de Vaucluse aan de rivier de Durance. De stadscamping in Cavaillon ligt 4 minuten van de snelweg A7, afrit 25. Camping municipal La Durance is geopend van begin april tot eind september.

Lees meer

Camping La Vallée Heureuse *** in Orgon

Kindvriendelijke camping in Bouches-du-Rhône aan een meer. Camping La Vallée Heureuse ligt slechts 10 kilometer van de snelweg A7. Camping La Vallée Heureuse is geopend van begin april tot eind oktober.

Lees meer

Camping Marina Plage *** in Vitrolles

Tussen de steden Aix-en-Provence en Marseille op maar 5 kilometer van de autoroute A7 ligt familiecamping Marina Plage. De camping ligt aan het Etang de Berre, een groot meer, waarop je kunt kanoën en waterfietsen. Camping Marina Plage is het gehele jaar geopend.

Lees meer

Marseille