Huuraccommodaties op campings in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk met alle gemakken van thuis? Huur dan een stacaravan in Frankrijk. De meeste stacaravans beschikken over 1 of meerdere slaapkamers, een woonkamer, een badkamer met soms een apart toilet en een volledige keuken.  Vaak beschikt de stacaravan ook over een gezellige veranda of een terras.  Bovendien zijn er stacaravans te huur met een airco en zelfs met een eigen zwembad of een jacuzzi.

Lekker luxe kamperen in Frankrijk doe je in een safaritent. De ingerichte safaritenten beschikken over een eigen keuken met een koelkast en slaapkamer(s) met echte bedden. Bovendien zijn er veel safaritenten te huur met privé sanitair en soms zelfs met een ligbad. De extra’s kunnen variëren van een hangmat, een BBQ, een espressoapparaat of een houtkachel.

Alle seizoen is het comfortabel verblijven in chalet op een camping in Frankrijk. Een chalets beschikt over een eigen keuken en 1 of meerdere slaapkamers. Vaak is er ook badkamer aanwezig en een gezellige veranda.

Niets is leuker dan verblijven in een nostalgische Pipowagen op een Franse camping. Een Pipowagen beschikt over een keuken, een slaapkamer en vaak ook over eigen sanitair.  

In Frankrijk kun je op veel campings een ingerichte bungalowtent huren met bedden en een eigen keuken. Maar ook dome tenten en tunnel tenten zijn in Frankrijk te huur.

Wil je de gezelligheid van een camping, maar ook de luxe van thuis? Huur dan gîte op een Franse camping. De vakantiehuizen staan meestal op of dicht bij de camping, zodat je gebruik kan maken van alle campingfaciliteiten.

Kamperen als een indiaan in een ingerichte tipi-tent. De tipi-tenten bieden onderdak aan 2 indianen, maar ook zijn er tipi’s te huur voor een compleet indianen gezin.

Kamperen als Mongoolse nomaden in een authentiek Mongoolse yurt. De yurts zijn voorzien van een harde vloer, echte bedden, een keuken en een zithoek. 

Kamperen op een Franse camping met privé sanitair op de staanplaats of in het toiletgebouw.